Engmose Gruppe

Engmose Gruppe

Din lokale spejdergruppe ved Guldborgsund

Ulve

Ulvene består af børn (piger og drenge) fra 2. klasse og 3. klasse.
 
Arbejdet i ulveflokken er inspireret af Kiplings bog Junglebogen, hvor der blandt mange af junglens dyr er en flok ulve, der ledes af førerulven Akela.
 
Børnene er således ulveunger og de tildeles navne opkaldt efter junglens dyr. Dette sker ved en Fuldmåne- ceremoni, hvor ulvene skal gennemføre et ritual og dermed optages i ulveflokken.
 
Børnene i ulveflokken inddeles små bander. I hver bande udnævnes en ulv til at være bandeleder og en ulv til at være bandeassistent. Vi har i Engmose 5 bander, med 4-6 ulve. 
 
Ulveflokken følger Ulvelov og -løfte, og vi arbejder med spejder-principperne ud fra dette. 

Ulvene arbejder med mange af de grundlæggende spejderfærdigheder, så som knob, koder, kort, kompas , førstehjælp og at bruge dolk, økse og sav forsvarligt. Vi forsøger at være udenfor så meget som muligt, og udnytte området omkring spejderhytten.

Derudover arbejder vi med samarbejde og sammenhold. Vi giver børnene en forståelse for at vi alle er forskellige, men at vi stadig kan være sammen, hjælpes ad og have det sjovt sammen.  

Hos ulve udfordre vi også vores grænser, f.eks. ved at tage på mørkeløb, gå 30 km og sove mere end en nat i telt.  

Hvis det er noget du syntes er sjovt og du gerne vil være med til, så kontakt vores ulveledere  eller vores gruppeleder, for at høre om der er plads til dig.  Vi er nemlig en stor ulveflok og har sat et maksimum på 24 børn, så det bliver sjovt for alle at være med.

Nyheder
Nytårs-parade 2020

4. januar 2020 · Bæver · Engmose Gruppe · Grupperåd · Junior · Senior · Trop · Ulve

Traditionen tro blev årets første lørdag brugt i hyggeligt samvær med spejdere og forældre. I år var en lille sluttet..

Læs mere
Spejderledere på Landstræf

18. oktober 2019 · Engmose Gruppe · Leder

KFUM-spejderledere fra hele Danmark samlet til Landstræf på Gram Slot – og Engmose var med.Niklas, Anne, Mette og Trine er..

Læs mere
Spejdertur til Schweiz med Lindorm distrikt – 2020

24. september 2019 · Engmose Gruppe · Junior · Senior · Trop

Distrikt Lindorm planlægger en tur til verdensspejdercenteret i Kandersteg i Schweiz, se mere om spejdercenteret på https://www.kisc.chTuren er for alle vores..

Læs mere