Engmose Gruppe

Engmose Gruppe

Din lokale spejdergruppe ved Guldborgsund

Spejdernes Lejr 2022

2. marts 2022 · Engmose Gruppe · Skrevet af Engmose Gruppe

Engmose gruppe skal deltage i Spejdernes Lejr 2022, og herunder kan du se hvordan du tilmelder dig til hele lejren, som er for junior-, trop- og senior spejdere , samt hvordan ulvene tilmelde sig deres to dage overnatning. Der kommer tilmelding til bæverne senere, når vi ved mere om deres program for deres lejr-besøg.

Tilmelding skal ske via “Tilmelding til arrangementer”, hvor der logges ind med medlemsnummer og en selvvalgt adgangskode. Hvis du ikke kender dit medlemsnummer, så spørg din leder, så kan de få fat i det.

Hvis du, som forælder, gerne vil læse mere om SL2022, så kan du Klikke her.

Hvis du, som spejder, vil undersøge mere om SL2022, så prøv at klikke her.

Engmose spejdere foran vartegnet for SpejdernesLejr i Sønderborg