Engmose Gruppe

Engmose Gruppe

Din lokale spejdergruppe ved Guldborgsund

Postkort fra en leder

24. august 2020 · Engmose Gruppe · Skrevet af Engmose Gruppe

Jeg, Bumbum, er ved siden af mit arbejde i gang med at blive friluftsvejleder. Jeg er halvvejs gennem uddannelsen, og til november, når forløbet er afsluttet, er jeg bl.a. Havkajak-, træklatre- og Mountainbikeinstruktør.

Jeg gennemførte træklatre-instruktør-prøven midt i august og kan slet ikke vente med at komme til at udfordre små, som store spejdere med at nå nye højder!

Uddannelsen er hård med mange timers træning og eksamener, samtidig med mit almindelige arbejde. Hvilket er årsagen til at jeg i øjeblikket ikke, er så meget med til de ugentlige spejdermøder. Der er bare ikke tid og plads i kalenderen.

Men jeg glæder mig sindssygt meget til at må og kunne lave nogle af alle disse virkelig fede ting med spejderne, og give dem nye udfordringer og oplevelser.

Mange spejderhilsner

Bumbum (Kasper)

Tags: , , ,