Engmose Gruppe

Engmose Gruppe

Din lokale spejdergruppe ved Guldborgsund

Vi skal på sommerlejr

20. juni 2020 · Bæver, Engmose Gruppe, Enheder, Junior, Rover, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Engmose Gruppe

Det har været et anderledes og stille forår allesteder. Engmose gruppe har holdt øje med og fulgt ændringerne i retningslinjerne tæt. For alle savnede spejderarbejdet og ville gerne igang igen, så snart det var muligt. Derfor blev vi virkelig glade, da det blev muligt at tage på sommerlejr!

Lederne kunne ikke vente med at komme igang med planlægningen, der var så mange ideer at det var svært at vælge. Så nu er spørgsmålet om spejderne er klar til et par dages sommerlejr? 

Corona- retningslinjerne kommer med på lejr

Mange ting er selvfølgelig anderledes i disse corona tider, men vi har tilrettelagt programmet så diverse retningslinjer overholdes. For interesseret er her link til KFUM-spejdernes retningslinjer, for afholdelse af sommeraktiviteter.

Så med udgangspunkt i dette, er spejderne er opdelt i deres alders grupper og her laves aktiviteter, spises, soves osv.

Program for senior og trop

⁃ Fredag d. 3 juli kl. 9.00 mødes vi i Rosenhaven 10 i Sundby, hvis vejret tillader det skal vi sejle i kano og ellers er det på cykel. I skal selv medbringe al proviant til hele fredagen og lørdag morgen, samt udstyr til at lave biuark.

⁃ Lørdag sejler i videre i kano/eller cykler og ved middagstid ankommer I til sommerlejrpladsen, hvor der vil være aktiviteter frem til søndag eftermiddag.

⁃ Søndag eftermiddag begynder i hjemturen mod Sundby til vand eller til fods, alt afhængig af vejret

⁃ Mandag d. 6 juli kl. 17.00 afslutning ved spejderlokalerne

Pris: 150 kr.

Program for bæver, ulve og junior

⁃ Lørdag d. 4 juli kl. 10.00 mødes vi ved Grynsevej 9, 4840 Nørre Alslev, hvor vi har været så heldige at få lov at låne Storstrømsspejdernes grund og hytte. I kan evt. selv aftale samkørsel

⁃ Vi starter med at bygge lejren op og så vil der være aktiviteter resten af dagen

⁃ Søndag er der igen aktiviteter og vi slutter kl. 17.00 og spejderne skal afhentes

⁃ Der er mulighed for overnatning, hvis man ønsker det og der er også mulighed at være med om dagen, tage hjem og sove og komme igen næste dag.

Pris: 75 kr.

Her er et link til vores Weekendtur- pakkeliste, som kan bruges af alle enheder.

Derud over skal hver spejder medbringe en personlig håndsprit og solcreme.

Tilmelding 

Vi håber på at se så mange spejdere til et par hyggelige dage, selvom det er med kort frist og der måske allerede er lagt planer.

Tilmelding senest d. 28 juni på mail til Lotte, Gruppeleder.

Her skal oplyses spejderens navn, enhed (bæver, ulv osv), særlige hensyn fx medicin, allergi, for bæver, ulve og junior skal oplyses om man overnatter eller ej.

Betaling via mobilpay nr. 357862, her noteres spejderens navn.

Er der forældre der vil bage kage eller boller? 

 

Spørgsmål kan rettes til Lotte, enten på mail eller pr telefon. Alle medlemmer skulle gerne have modtaget en invitation pr e-mail, hvor mailadresse og telefonnummer står.

Vi glæder os til at se jer.

Spejder hilsen Lederne

 

Tags: , , , , , , , , ,