Engmose Gruppe

Engmose Gruppe

Din lokale spejdergruppe ved Guldborgsund

Hulebygger weekend

23. maj 2019 · Bæver · Skrevet af Engmose Gruppe

Bæverne tog på hulebygger weekend. De byggede en kæmpe hule og overnattede i den på trods af brølende dådyr og listende mus i skovkanten.

Efter at have brugt 4 møder på at over sig i at bygge huler og finde materialer til at bygge en hule med, drog bæverne afsted for at bygge den ultimative hule. De gjorde det! og de sov i den, på trods af bekymringer om hvorvidt mus ville løbe ned i soveposen i løbet af natten.. Vi så ingen mus, men en enkelt edderkop var måske lidt uheldig at ende under et liggeunderlag..

Da hulen var færdigbygget fik vi besøg af Marie, som kender skoven som sin egen bukselomme. Hun tog os alle med ud på en tur til mosen for at at høre om Nøkken, hugorme og det store slag ved Falsters Virke. Turen udløste at bæverne havde gået 10 km, så alle fik et flot 10 km- mærke til uniformen.

Tags: